Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Filter op
ENKA-campus

Confetti en champagne bij opening ENKA-campus

9 juni 2022 - De confetti schoot donderdagmiddag door de lucht op de Arnhemse ENKA-campus. Dat gebeurde aan het eind van de officiële opening van het terrein, waar drieduizend studenten en medewerkers van Rijn IJssel een nieuw onderkomen hebben gekregen.
Lees verder
ENKA-campus

ENKA-campus officieel opgeleverd

26 april 2022 - Aannemer Binx heeft Witte Villa en Toren formeel opgeleverd aan Rijn IJssel. De bouwwerkzaamheden op de ENKA-campus, het nieuwe kloppende hart van Rijn IJssel, zijn daarmee officieel beëindigd.
Lees verder
ENKA-campus

Blije gezichten op de eerste dag in de Witte Villa

21 maart 2022 - Na lang wachten is het zover: Witte Villa op de Arnhemse ENKA-campus is maandag 21 maart officieel in gebruik genomen. De stafdiensten en het college van bestuur van Rijn komen terecht in een modern, vernieuwd en licht gebouw dat volop onderwijs uitstraalt. Dicht bij de studenten, verschillende clusters en natuurlijk de collega’s.
Lees verder
ENKA-campus

Eerste deel Toren in gebruik genomen

21 januari 2022 - De eerste lessen in Toren op de Arnhemse ENKA-campus hebben deze week plaatsgevonden. Studenten van diverse creatieve opleidingen van Rijn IJssel ontdekten onder meer de glimmende dansvloeren en gloednieuwe apparatuur.
Lees verder
ENKA-campus

Tech Plaza op ENKA-campus deels in gebruik

4 oktober 2021 - Tech Plaza op ENKA-campus is vanaf nu (deels) in gebruik.
Lees verder
Nieuws

Locatie Zijpendaalseweg maakt plaats voor wonen in het groen

23 juli 2021 - Vandaag is de koopovereenkomst ondertekend door Rijn IJssel en de combinatie Ter Steege Bouw Vastgoed en Rots Bouw voor de ontwikkeling van de locatie.
Lees verder
Rijn IJssel Open je toekomst