Nieuwsoverzicht

Opleidingen Veiligheid verhuizen deze zomer

25 maart 2020 – De drie opleidingen Veiligheid van Rijn IJssel maken een overstap van de locatie Middachtensingel naar de locatie Beukenlaan. Uitgangspunt is dat deze overgang bij de start van het nieuwe studiejaar al een feit is, maar directeur Projecten Michiel Akkersdijk houdt een kleine slag om de arm. “De locatie Beukenlaan – waar nu al CIOS Arnhem is gevestigd – krijgt in fasen een stevige upgrade waarbij het gedeelte voor de opleidingen Veiligheid als eerste zal worden gerealiseerd. De aanbesteding – dus het selecteren van de beste aannemer uit de drie partijen die zijn uitgenodigd – is gestart in maart.”

De planning is dat in de tweede helft van april een overeenkomst wordt gesloten met een aannemer. Akkersdijk: “Alles gebeurt in samenspraak met het cluster CIOS & Veiligheid.”

Een deel van de dakbedekking van het gebouw wordt in maart vernieuwd. Aansluitend worden zonnepanelen geplaatst. Dit zal voor eind april klaar zijn. Naast het realiseren van geschikte lokalen voor de opleidingen Veiligheid, worden ook de theorielokalen onder handen genomen. Verder worden de werkruimtes voor docenten en ondersteunende medewerkers  verbouwd en vernieuwd. Deze ruimtes komen op de tweede verdieping van het pand aan de Beukenlaan.

Rijn IJssel Open je toekomst