Projecten

ENKA-campus

Diverse opleidingen van Rijn IJssel zijn al neergestreken op de ENKA-campus. Het voormalige AkzoNobel-terrein in Arnhem is het nieuwe kloppend hart van onze onderwijsinstelling. De internationale schakelklas heeft in 2020 de overstap al gemaakt en is nu gehuisvest in het gebouw Paviljoen. De opleiding Assistent installatie- en constructietechniek van Entree & Maatwerk is in november 2021 gevolgd, tegelijkertijd met de opleidingen van Techniek & ICT. Zij zijn gehuisvest in Tech Plaza.


Kronenburgsingel

Het gebouw van Rijn IJssel aan de Kronenburgsingel in Arnhem krijgt tot het eind van 2020 een flinke opknapbeurt, zodat het pand klaar is voor de toekomst. Zo worden alle lokalen gemoderniseerd, wordt het dak vernieuwd en gaan zonnepanelen de locatie van elektriciteit voorzien. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Kuiper Bouw uit Arnhem.


Beukenlaan

De opleidingen van Rijn IJssel CIOS Arnhem en de opleidingen Veiligheid van Rijn IJssel bevinden zich sinds het studiejaar 2020-2021 samen op één locatie: Beukenlaan 3 in Arnhem.


Uitbreiding Vakschool Wageningen

Afgerond
Het gebouw aan de Marijkeweg 5 in Wageningen is aan de achterzijde uitgebreid. Daar zijn met name de meer technische onderwijsruimten voor onze bakkerij- en horecaopleidingen. Rijn IJssel stoot het gebouw aan de overzijde van de weg, nummer 20, na de verbouwing af.


Rijn IJssel Open je toekomst