Nieuwsoverzicht

Eerste deel Toren in gebruik genomen

De eerste lessen in Toren op de Arnhemse ENKA-campus hebben deze week plaatsgevonden. Studenten van diverse creatieve opleidingen van Rijn IJssel ontdekten onder meer de glimmende dansvloeren en gloednieuwe apparatuur. De eerste bevindingen zijn positief. “We hebben er nu drie lesdagen opzitten. Die heb ik – en ik weet ook veel anderen – ervaren als drie feestdagen”, liet een van de teamleiders woensdag weten.

Toren is een van de Rijn IJssel-gebouwen op het nieuwe campusterrein. Dit gebied krijgt steeds meer vorm. Zo is eind vorig jaar het gloednieuwe gebouw Tech Plaza in gebruik genomen en zijn eerder als studenten van de Internationale Schakelklas neergestreken in Paviljoen op het terrein.

Witte Villa
Toren is overigens nog niet helemaal klaar: over enkele maanden maken nog meer studenten van de creatieve opleidingen de overstap naar het gebouw én de daarbij aangesloten Witte Villa. Dat pand ondergaat op dit moment een volledige metamorfose vanbinnen, zodat de stafdiensten en het college van bestuur er later dit jaar hun intrek kunnen nemen.

Rijn IJssel Open je toekomst